Aerobic

Aktuální rozvrh hodin a všechny další informace najdete na http://www.aerobic-monika.cz.

Aerobic – AE Body

Komplexni cvičení, kde se kombinuje taneční aerobik a posilování celého těla. Za 30 minut se naučíte choreografii, která Vás bude bavit, ve 2. půlce zaposilujete s vlastní vahou nebo s náčiním. Tyto lekce jsou vysoce efektivní, budete odcházet s mokrým tričkem a dobrým pocitem.

Břišní pekáč

Nelekejte se, nebudeme celou hodinu jen dřít J Není možné procvičovat pouze břicho, zařazeno je vždy i posilování zad, hýždí a prsních svalů. Jde nám o zpevnění středu těla a o rozvoj rovnováhy. Pokud budete chodit pravidelně, Vaše břicho bude krásně vyrýsované, pas užší a zadeček menší.

Bodyform

Tyto lekce neobsahují choreografie! Zahřejeme se dynamickým posilováním. Zařazeny bývají výpady, squaty (dřepy), prvky z aerobiku nebo z tabaty. Zapojíme svaly celého těla. Na těchto hodinách se určitě nudit nebudete.

Zumba

Užijete si zábavu a odpočinete si od starostí běžného dne. Super hudba, neotřelé taneční prvky. Bavíte se a zároveň hubnete, co může být lepší.

Pilates

Zpevňuje zádové, břišní a hýžďové svalstvo. Rozvíjí ohebnost, rovnováhu, koordinaci a dýchání. Zlepšuje držení celého těla. Pomáhá při bolestech zad a krku. Je to dobrá prevence před osteoporózou. Věnuje se svalstvu, které je při klasickém cvičení opomíjeno. Cesta k relaxaci, boj proti stresu. Pilates je vhodným doplňkem k rehabilitacím.